Archive for the ‘video’ Category

CicakMan Vid’s on Youtube !
23 December 2006

YeS! Akhirnya aku berjaya jugak mengupload 3 lagi video cicakman ke youtube. I mean, bukan video yang iklan2 semua tu, video cedok dalam movie. Aku upload cuma 3 je, aku pasti akan mendapat sambutan hasil kerja aku tu. Maklum la, tengok kat panggung mane puas, nak tengok sekali lagi, kena usha duit poket dulu.

Nasib baik la adik aku ade belikan Cd Cicakman kat Kepala Batas. Kualiti dia? aduh, tengok wayang lagi berbaloi. Tak reti rakam betul pakcik pirate tu. Aku memang planning nak tengok buat kali ke-2 cerita ni. Kalau sempat la.

Selalunya untuk filem melayu, FINAS cuma bagi 2 minggu je masa ditayangkan. Disebabkan filem ni tak henti2 mendapat sambutan (RM4.4 juta ketika artikel ini ditulis), dengar cerita, KRU nak lanjutkan sehingga hujung tahun ni. Bertambah untung la.

antara part feveret aku dalam citer ni, tengok banyak kali pon x muak. Ade 2 lagi, 1 lagi aku terconvert ke mpeg 16:9 Dolby Digital 5.1. Fail besar sangat, tu sekejap je. Klik la link bawah ni.
http://www.youtube.com/profile?user=yanokage

Advertisements

video rombongan
17 November 2006

baru jek upload video lawatan f3 (asrama) kat youtube. Video ni beli daripada Shaheer Shahidan, singgit jek. Boleh la usha. Aku edit effect skit .. bertambah x clear la .. hahah … laki jek .. pompuan korang mintak sendirik la ….