Archive for the ‘Download Software’ Category

bitcomet 0.66 modded
24 December 2007

salam semua..aku nk share bitcomet 0.66 nih ngan korang.
sori ah klu korang dah tau laugh.gif
bitcomet nih dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je
lagi satu yang besh, bitcomet nih die auto bypass portforward
so senang ah utk sape2 yg x reti nk port forward tu..mcm haku happy.gif
ingat, xpayah ubah hape2.lepas extract .zip nih,
double click je icon bitcomet tuh utk run.
x payah nk install2..x paham tanye je
pilih ah mane2 salah satu dr link kat bawah niextremeparanoid.net : download link [nih aku host dr pc aku.klu x boleh donlot tuh sbb aku off pc.huhuhu]
mediafire.com : download link [media fire link]
files-upload.com : download link [files-upload link]
rapidshare.com : download link [rapidshare link]
megaupload.com : download link [megaupload link]kat bawah nih pulak bitcomet 0.64,
bitcomet nih pon dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

rapidshare.com : download link [rapidshare link]
megaupload.com : download link [megaupload link]
credit to : extreme_paranoid from puteraonline

ni screenshot dari aku…emm…baru 5 seed dah lajuuuu….download 5 kamen rider dalam satu hari….hahah

bcomet.JPG