JuSt TrIed RaDix FriEd ChiCkeN~

BuRRRRRppp…OpS

Assalamualaikum w.b.t..

Pagi ni aku rasa macam ada benda tak kena jek. Ape ek?? Oh, baru perasan..HenPonku tak jumpa lagi. Berapa hari dah tak jumpa. Last2 aku berazam untuk cari sampai dapat sambil berdoa memohon petunjuk ILahi…Last2..Jumpe jugAk..ruPa2nya kat celah bawah kerusi kereta Citra mak tu..huhu..aku yang sepahkan sebenarnya..

Okiep..tu cerita pagi, ni nak cerita petang pulak. Petang hari ni aku ikut ayah aku pegi Alor Setar(ALOQ STAQ)..Ada kerja dekat2 UiTm MerbOk. Sebelum balik tu, pekena kat kedai makan SeaFood mana ntah…Aku pun makan la sepuas-puasnya..

Tiba2..aKu ternampak signboard jalan…’Jalan Shahab’..

Macam pernah dengar..Ya~ Bukan RADIX baru bukak cawangan baru RFC kat sini ke? Adeh, rugi aku makan puas2 tadi..Jalan beberapa saat je nampaklah aku restoran Radix Fried Chicken seperti yang ditunjukkan dalam pos sebelum ni…Sapa tak baca lagi..

KLIK SINI

Aku masuk2 dah azan maghrib. Orang ramai plak tu..Masya-Allah. Beratur semua line panjang, tapi takda sorang pun merungut..semua muka happy2 je..Yelah..Nak suPPort pRoduk Islam punya pasal kan..Tambah2 dapat kak cashier yang cun..siap bagi salam lagi tu..hehe..KFC mana ada nak bagi2 salam ni..

Maka berjalanlah RFC tu sejauh 90km dari Alor Setar Ke Butterworth..hahaha..balek2 dah sejuk..

Sodap

Sodap

Free Sos dan Radix Cola

Free Sos dan Radix Cola

Advertisements

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: