Archive for April, 2008

tensen
4 April 2008

grrr….bkn stadi je tensen….keje pon tensen gak…

nak buat lawatan…macam2 masalah….lepas satu selesai…btambah seploh masalah…ish…ape la….

i’m back
3 April 2008

aduss…lama gila x update blog ni…dekat 4 bulan kot….perh…aku bz btol kat skolah ni…satu lagi…segan nak update kat skolah….pastu nak carik masa pun susah…payah sangat nk cari waktu free………………………..

emmm…MANIS dah nak dekat…makin dekat …makin banyak kerja…nak kena uruskan penggambaran kumpulan nasyid….lakonan video….budak2 MMU dan lain2 lagi lah…huhuh…exam pun …..terUk giLe arrrrrrrrrrr…..huhuh..

hmmm…ni tgh wat