Archive for February, 2007

merentas desa
18 February 2007

wah, lamanya aku x update blog ni ~

x pe la, sekarang nak cerita pasal sukan kat sekolah plak … kat sekolah aku x masuk ape pon taun ni … ye la badan pon dah bertambah berbanding taun lepas …

merentas desa pon aku x de peningkatan berbanding taun lepas aku dpat no. 42 tapi taun ni x de no. terus … wahahahah …. x pe la … aku cuba taun depan … abang aku pon join sekali merentas desa walaupun dia dah x skolah situ lagi dah … dia dapat no. 23 … terer btul … x tunggu aku langsung …

kawat plak .. aku ingat x mau masuk taun ni … ade sorang brade ni dok paksa aku plak … nak paksa pon jangan la target aku sorang je, ramai lagi bomba berulang tau dak … f1, f2,f3 …. ni nak amik f4 jugak … budak2 tu kalo x latih macam mana nak reti … u pikir sendiri la